Moods seats you.....

CREATIE, PRODUCTIE EN IMPORT

Moods Collection is gespecialiseerd in de creatie, productie en import van (klein)meubelen, woonaccessoires, eetkamerstoelen & barkrukken.

Founder Sjors Brekoo heeft met zijn jarenlange ervaring in de branche dit mooie bedrijf opgezet. Een jong en dynamisch bedrijf waar we trots op zijn.

Interieur is onze passie en dat maakt het mogelijk om dagelijks te onderzoeken waar mogelijkheden liggen om mooie collecties te kunnen presenteren. Met ons eigen designteam zoomen we in op de wensen en vragen van onze klanten, commercieel en creatief. En om nauw betrokken te blijven bij het proces reizen we veel af naar onze fabrieken. Stijlen welke zich kenmerken van Dutch Design tot Scandinavisch & industrieel. Welke je terug ziet in de volle breedte van de collectie. 

Zo kun je zelf je stoel samen stellen, passend in iedere woonstijl. Keuze uit vele modellen, stoffen en onderstellen met een levertijd van 12 weken.

 

Moods seats you.......

.

.

.

.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »