Levertijden & retourneren

Onze levertijden bedragen 2 weken indien producten op voorraad zijn. Spoedleveringen op aanvraag. Wij leveren franco vrij vanaf € 350,-. Onder dit bedrag zullen verzendkosten in rekening gebracht worden.

Mocht u niet tevreden zijn met uw levering of heeft u een klacht, meld deze dan aan via [email protected] om de retour en/of klacht te verwerken.

Heeft u vragen over lopende orders neem dan contact op via [email protected] of telefonisch +31 (0)40-78 20 666.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 - 16.30 uur & vrijdag van 9.00 - 12.00 uur  m.u.v. feestdagen. 

Zomervakantie in week 31-32-33.

 

Klachtenafhandeling

Het kan altijd voorkomen dat u niet tevreden bent over een product. We vragen u binnen 8 dagen na levering per mail melding te maken door te mailen naar: [email protected]

Graag ontvangen we bij de melding van de klacht de volgende informatie om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen:

  • Artikel nummer.
  • Omschrijving van de klacht.
  • Ordernummer van Moods Collection waar het item op staat.
  • Foto’s van de klacht.
  • Suggestie wat u als passende oplossing zou wensen.

Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op om u wensen door te spreken.

We lossen het graag voor je op.

 

Voorwaarden Dropshipment

Met dropshipment lever je de Moods Collection direct bij jouw eigen klant. Als winkelier plaats je de order bij ons via de portal en kies je voor dropshipment om te laten leveren bij jouw klant. Er volgt in het systeem een veld waar de klantgegevens ingegeven kunnen worden.

We rekenen hiervoor een handlingsfee en verzendkosten per zending/bestelling op 1 adres via de portal. Deze worden nadat de orderbevestiging binnen is verwerkt en hiervan ontvangt u een bevestiging met de gespecificeerde kosten.

We leveren zo snel mogelijk met een eigen transporteur. De goederen zitten in de originele verpakking. 

Klachtafhandelingen worden altijd tussen Moods Collection en winkelier afgehandeld. Retouren worden afgehandeld tussen winkelier en consument. Voor meer info neem je contact op via [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »