New(s) by Moods

MONACO - AMSTERDAM - VIENNA - RIGA - PARIS - KOPENHAGEN - STOCKHOLM

STOELENPRODUCTIE NAAR EUROPA

Dit betekend dat wij vanaf 2022 alle stoelen gaan produceren in Europa waardoor de mrs stoel in de huidige vorm iets gaat veranderen in model en stofkeuze.

Nu heeft u de keuze uit 8 mogelijkheden, dit wordt uitgebreid naar 28 mogelijkheden. Nu heeft u de keuze uit een metalen onderstel, dadelijk heeft u de keuze uit een metalen ofwel houten onderstel. Nu heeft u geen keuze in vast of draaibare onderstellen, dadelijk heeft u hierin wel de keuze. We hebben meteen de mogelijkheid aangegrepen om het
comfort van de stoel nog beter te maken.


Naast de bekende mrs stoel worden er vier modellen aan de collectie toegevoegd allemaal met dezelfde mogelijkheden. Voor eenieder die de samples voor de showroom besteld krijgt daarbij een mooie presentatie van de stoffen. Wij houden een ijzeren voorraad aan voor bepaalde modellen in ons magazijn in Eindhoven. Voor commissieorders van de nieuwe collectie stoelen, geldt een levertijd van 6 weken.

 
Mocht u vragen hebben stelt u ze gerust. Mocht u alvast een afspraak willen inplannen met een van onze vertegenwoordigers dan doen wij dat uiteraard graag. 

MONACO - AMSTERDAM - VIENNA - RIGA - PARIS - KOPENHAGEN - STOCKHOLM

 

Moods is gesloten op donderdag 23, vrijdag 24 & 31 december!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »