Het bedrijf

Moods collection is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de import van "klein"meubelen en woonaccessoires. Door de jarenlange omgang met zowel afnemers en leveranciers zijn wij in staat om wensen vanuit de markt om te zetten in commerciele producten. Moods collection is sterk in haar collectie,wij reizen veel af naar onze fabrieken waar wij onze producten en designs laten uitwerken. Tijdens deze reizen komen wij veel nieuwe ideeen tegen die weer een inspiratiebron zijn om nieuwe artikelen te ontwikkelen.

 

Interieur is onze passie en dat maakt het mogelijk om dagelijks te onderzoeken waar mogelijkheden liggen om een assortiment neer te zetten waar wij en onze dealers trots op kunnen zijn. Vanuit onze locatie in Eindhoven staan wij dagelijks klaar om aan ons merk te bouwen. De collectie is zeer dynamisch, wij trachten maandelijks nieuwe collectie toe te voegen en u te blijven verrassen.

 

Steenoven 3

5626 DK Eindhoven

Tel: +31 (0)40 78 20 666

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 - 17.00 m.u.v. feestdagen.

kvk: 67142222

BTW: NL856847574B01

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »